Χονδρική Πώληση

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Οι ιδιωτικές ετικέτες είναι προϊόντα επωνυμίας του ίδιου του λιανοπωλητή, τα οποία διανέμονται και διαφημίζονται από τον ίδιο τον πωλητή λιανικής. Ο έμπορος λιανικής επωφελείται αποκλειστικά από την καλή εικόνα της μάρκας του και δεσμεύει τους πελάτες του με τη δική του εταιρεία μακροπρόθεσμα. Μπορεί να περιμένει υψηλά ποσοστά επαναγοράς. Επίσης, η δική τους επωνυμία μπορεί να είναι φθηνότερη από τις επωνυμίες κατασκευαστών, επειδή δεν υπάρχει κόστος διανομής από τρίτους και ο λιανοπωλητής δεν εκτίθεται στην πίεση των τιμών και της διανομής από τους κατασκευαστές επωνυμιών. Πολλοί τελικοί πελάτες εκτιμούν επίσης τις ιδιωτικές ετικέτες και επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα των τιμών.

Επωφεληθείτε από την πολυετή τεχνογνωσία της ομάδας μας.

Σας υποστηρίζουμε σε όλη την πλήρη διαδικασία ανάπτυξης της ιδιωτικής σας τροφής για σκύλους και γάτες. Για να είναι επιτυχημένη στην άκρως ανταγωνιστική αγορά τροφών για κατοικίδια, εστιάζουμε σε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με βάση τις απαιτήσεις σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη παραγωγή χρησιμοποιώντας ποιοτικές πρώτες ύλες.

Σας παρέχουμε την πολυετή εμπειρία μας στη φυσιολογία της διατροφής, την ικανότητα παραγωγής και την τεχνογνωσία της αγοράς/της σειράς προϊόντων.

Κάνουμε την ομαλή παραγωγή των προϊόντων σας: με ετικέτα έτοιμα προς πώληση, συσκευασμένα έτοιμα για αποστολή, στοιβαγμένα σε ευρωπαλέτες, έτοιμα για αποστολή στους χώρους της αποθήκης σας.

Πολυετή αριστείας και ικανότητα στην αγορά πρώτων υλών και στην παραγωγή premium.

Επιλεγμένοι, κυρίως περιφερειακοί προμηθευτές εξασφαλίζουν συνεχή πρόσβαση στις καλύτερες πρώτες ύλες.

Για την παραγωγή της ιδιωτικής σας ετικέτας, προσφέρουμε μια τεχνολογία επεξεργασίας υψηλής απόδοσης, τελευταίας τεχνολογίας από τη βιομηχανία τροφίμων, η δυναμικότητα της οποίας έχει διπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, εφαρμόζουμε συγκρίσιμα πρότυπα με αυτά της ανθρώπινης παραγωγής τροφίμων.

Καλέστε μας για συνεργασία στο 210 28 44 416 - 210 28 29 759

Έμποροι και εκτροφείς καλέστε στο 210 28 44 416 - 210 28 29 759

Υπεύθυνος Δημήτρης Ψυχογυιός - 698 1189828

Χονδρική πώληση BARF