Ανακαλύψτε τις καινοτομίες που προσφέρει η BARFFOOD
24 Feb

Ανακαλύψτε τις καινοτομίες που προσφέρει η BARFFOOD

  • Posted by barfo31od
  • Εμφανίσεις 531

Η εταιρία BARFFOOD έχει πολύ βραβευτεί σε αρκετούς διαγωνισμούς κατά καιρούς και έχει ήδη τον τίτλο στα PET AWARDS 2020 -2021 στην κατηγορία INNOVATION IN PRODUCTS AND SERVICES.

Πρόκειται για μια κατηγορία που μας τιμά και μας δίνει το κίνητρο για την μέγιστη εξέλιξη της τροφής BARFFOOD καθώς η καινοτομία στο προϊόν και οι υψηλές υπηρεσίες που προσφέρουμε ήταν και θα είναι προτεραιότητα μας.

Με τη συμμετοχή μας στα φετινά βραβεία στην κατηγορία ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΩΜΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ & ΓΑΤΕΣ η BARFFOOD βραβεύτηκε με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ NATURAL AND ORGANIC AWARDS 2022.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους πιστούς και τους νέους μας πελάτες για την προτίμηση τους στη BARFFOOD. 


Η εταιρεία ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ DELICATESSEN FOOD SERVICES δημιούργησε μια μονάδα βιολογικής ωμής τροφής για ζώα συντροφιάς, στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, οι οποίες είναι πιστοποιημένης λειτουργίας ISO-HACCP. Επεξεργαζόμαστε καθημερινά αγνά, πάντα φρέσκα προϊόντα και ελεγμένα προς ανθρώπινη κατανάλωση για την παραγωγή BIOLOGICAL RAW FOOD (BARF). Έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στην ασφαλή τυποποίηση του προϊόντος με συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον (ECOLOGICAL) ώστε να παραμένει φρέσκο και ποιοτικό μέχρι τη στιγμή της κατανάλωσής του. Για εμάς δεν αρκεί απλώς να δώσουμε μία κοινή τροφή στο σκύλο για να φάει. Για να θρέψεις έναν σκύλο σωστά, θα πρέπει πρώτα να καταλάβεις από πού προέρχεται και ποια είναι η φύση του έτσι ώστε να είσαι σε θέση να προσδιορίσεις με ακρίβεια τι χρειάζεται, σεβόμενος πάντα την ίδια του τη φύση!

Τα προϊόντα BARFFOOD είναι εμπλουτισμένα σε 100% φυσικά θρεπτικά συστατικά, με αποτέλεσμα η διατροφή των κατοικίδιων και ειδικότερα των κουταβιών να γίνεται όπως έχει προβλέψει η φύση. Χρησιμοποιούμε ως βάση πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση, όπως: γαλοπούλα, κοτόπουλο, μοσχάρι, αρνί, φρέσκα λαχανικά & βότανα, φρέσκα φρούτα, αυγό, γιαούρτι, ευκάλυπτος, θυμάρι, δενδρολίβανο βερμπενόνης, μέντα, βασιλικός, ρίγανη και κουρκουμάς, chia, goji berries, blueberries και πολλά άλλα SUPERFOODS. Η BARFFOOD σε πρώτη φάση καινοτομεί χρησιμοποιώντας την High Pressure Process (HPP), που είναι μία μη θερμική μέθοδος παστερίωσης τροφίμων και βασίζεται στην ισοστατική αρχή. Η υδροστατική πίεση που ασκείται μέσα στον ειδικό θάλαμο βασίζεται στην ίση, στιγμιαία και ομοιόμορφη μεταφορά της, προς όλες τις κατευθύνσεις με αποτέλεσμα να μην συνθλίβονται τα προϊόντα. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση τους, την υφή και τη θρεπτική τους αξία. Αυξάνεται η διάρκεια ζωής περισσότερο από το διπλάσιο προσδόκιμο και γι' αυτό δεν απαιτεί την προσθήκη επιπλέον συντηρητικών, γλυκαντικών ουσιών, νιτρωδών, νιτρικών αλάτων, χρωστικών κλπ. Μέσω αυτής της εφαρμογής, καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί και τα βακτήρια αλλοίωσης των τροφίμων, όπως είναι το escherichia coli, η listeria monocytogenes, η salmonella, ο σταφυλόκοκκος, κολοβακτηρίδια και πολλά άλλα. Η περίπτωση επιμόλυνσης των προϊόντων δεν υφίσταται, καθώς τα προϊόντα τοποθετούνται στον ειδικό θάλαμο στην τελική τους συσκευασία κι επίσης, οποιαδήποτε ελαττωματική συσκευασία ανιχνεύεται και απορρίπτεται αυτόματα. Σε δεύτερη φάση με τη διαδικασία του Shock (σοκάρισμα) τα προϊόντα μεγάλης διάρκειας αποθήκευσης, διατηρούνται με την υψηλότερη ασφάλεια σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -18o C έως -45o C στην καρδιά του προϊόντος. 1ον Δεν χρειάζεται προσθήκη συντηρητικών για να παραμείνει κατάλληλη για κατανάλωση. (Διατηρείται στην κατάψυξη από -10 o C). 2ον Σταματάει η γήρανση του προϊόντος και έτσι το προϊόν παραμένει φρέσκο όταν αποψυχθεί. 3ον Τα προϊόντα διατηρούν τις ιδιότητές τους, την φρεσκάδας τους και δεν αλλοιώνονται. 4ον Η Πρωτοποριακή καινοτομία της συσκευασίας του προϊόντος μας, μπορεί να μαγειρευτεί και μέσα σε αυτή στους 80-90 o C για 20-30 λεπτά.

Η τροφή της BARFFOOD προτείνεται από κτηνίατρούς ως πλήρη κλινική ωμή βιολογική τροφή BARF. Οι ειδικοί έχουν διαπιστώσει πως η τροφή βοηθάει στην θεραπεία γαστρεντερικών πεπτικών διαταραχών , κολίτιδα, δυσκοιλιότητα, διάρροια και εμετούς. Το σημαντικότερο είναι ότι το κατοικίδιο σας τρέφεται σωστά και τα οφέλη είναι πολλά όπως: Ο σκύλος σας δεν μυρίζει και τα δόντια του παραμένουν υγιή, χωρίς πέτρα. Δεν μυρίζει το δέρμα και η αναπνοή του. Το όριο ηλικία του αυξάνεται. Ο σκύλος σας εμφανίζει λιγότερες έως και καθόλου αλλεργίες. Το τρίχωμα του είναι απαλό, γυαλίζει και αποφεύγονται οι δερματικές παθήσεις. Έχει μικρότερη παραγωγή κοπράνων. Και αυξάνεται η μυϊκή του μάζα . Από το 1989 και πάνω από 30 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, είμαστε δίπλα στους καλύτερους Έλληνες εκτροφείς και σε συνδυασμό με την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού και τα οφελή που παρέχει η τροφή της BARFFOOD στα κατοικίδια, μας έχουν αναδείξει με την σειρά τους ως την νούμερο ΕΝΑ εταιρία στην κατάταξη των πωλήσεων στις τροφές BARF. Πολλοί εκτροφείς όπως αναφέραμε εμπιστεύονται την τροφή μας και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει ένα ακόμη κίνητρο στο να βελτιωνόμαστε καθημερινά. ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ανακαλύψτε τις καινοτομίες που προσφέρει η ΤΗΛ.: 210 2844416 - 210 2829759 – info@barffood.gr – www,barffood.gr Η εταιρία BARFFOOD έχει πολύ βραβευτεί σε αρκετούς διαγωνισμούς κατά καιρούς και έχει ήδη τον τίτλο στα PET AWARDS 2020 -2021 στην κατηγορία INNOVATION IN PRODUCTS AND SERVICES.

Πρόκειται για μια κατηγορία που μας τιμά και μας δίνει το κίνητρο για την μέγιστη εξέλιξη της τροφής BARFFOOD καθώς η καινοτομία στο προϊόν και οι υψηλές υπηρεσίες που προσφέρουμε ήταν και θα είναι προτεραιότητα μας. Με τη συμμετοχή μας στα φετινά βραβεία στην κατηγορία ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΩΜΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ & ΓΑΤΕΣ η BARFFOOD βραβεύτηκε με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ NATURAL AND ORGANIC AWARDS 2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους πιστούς και τους νέους μας πελάτες για την προτίμηση τους στη BARFFOOD. Tags:

Γράφτε ένα σχόλιο