Κύριο μέλημα μας είναι η άμεση και απευθείας παράδοση των προϊόντων μας από εμάς, δίχως μεσάζοντες.
04 Feb

Κύριο μέλημα μας είναι η άμεση και απευθείας παράδοση των προϊόντων μας από εμάς, δίχως μεσάζοντες.

  • Posted by barfo31od
  • Εμφανίσεις 1186Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε μια καλύτερη συνεργασία με πολλά προνόμια, νέα πολιτική μπόνους που θα σας

προσφέρει υψηλότερη κερδοφορία από ποτέ και καλύτερη εξυπηρέτηση χάρη στις τακτικές παραδόσεις με σταθερό

προγραμματισμένο δρομολόγιο και επισκέψεις από το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας!

Η εταιρεία ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ DELICATESSEN FOOD SERVICES δημιούργησε μια μονάδα βιολογικής ωμής τροφής για ζώα συντροφιάς, στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, οι οποίες είναι πιστοποιημένης λειτουργίας ISO- HACCP.

– Επεξεργαζόμαστε καθημερινά αγνά, πάντα φρέσκα προϊόντα και ελεγμένα προς ανθρώπινη κατανάλωση για την παραγωγή (BARF) BIOLOGICAL RAW FOOD

(BARF). Έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στην ασφαλή τυποποίηση του προϊόντος με συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον (ECOLOGICAL) ώστε να παραμένει

φρέσκο και ποιοτικό μέχρι τη στιγμή της κατανάλωσής του.

Για εμάς δεν αρκεί απλώς να δώσουμε μία κοινή τροφή στο σκύλο για να φάει. Για να θρέψεις έναν σκύλο σωστά, θα πρέπει πρώτα να καταλάβεις από πού προέρχεται και ποια είναι η φύση του έτσι ώστε να είσαι σε θέση  να προσδιορίσεις με ακρίβεια τι χρειάζεται, σεβόμενος πάντα την ίδια του τη φύση! Τα προϊόντα BARFFOOD είναι εμπλουτισμένα σε 100% φυσικά θρεπτικά συστατικά, με αποτέλεσμα η διατροφή των κατοικίδιων και ειδικότερα των κουταβιών να γίνεται όπως έχει προβλέψειη φύση.

Χρησιμοποιούμε ως βάση πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες που προορίζονται για ανθρώπινη

κατανάλωση, όπως: γαλοπούλα, κοτόπουλο, μοσχάρι, αρνί, φρέσκα λαχανικά & βότανα, φρέσκα φρούτα, αυγό, γιαούρτι, ευκάλυπτος, θυμάρι, δενδρολίβανο βερμπενόνης, μέντα, βασιλικός, ρίγανη και κουρκουμάς, chia, goji berries, blueberries και πολλά άλλα SUPERFOODS.

Η BARFFOOD σε πρώτη φάση καινοτομεί χρησιμοποιώντας την High Pressure Process (HPP), που είναι μία μη θερμική μέθοδος παστερίωσης τροφίμων και βασίζεται στην ισοστατική αρχή. Η υδροστατική πίεση που ασκείται μέσα στον ειδικό θάλαμο βασίζεται στην ίση, στιγμιαία και ομοιόμορφη μεταφορά της, προς όλες τις κατευθύνσεις με αποτέλεσμα να μην συνθλίβονται τα προϊόντα. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση τους, την υφή και τη θρεπτική τους αξία. Αυξάνεται η διάρκεια ζωής περισσότερο από το διπλάσιο προσδόκιμοκαι γι' αυτό δεν απαιτεί την προσθήκη επιπλέον συντηρητικών, γλυκαντικών ουσιών, νιτρωδών, νιτρικών αλάτων, χρωστικών κλπ. Μέσω αυτής της εφαρμογής, καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί και τα βακτήρια αλλοίωσης των τροφίμων, όπως είναι το escherichia coli, η listeria monocytogenes, η salmonella, ο σταφυλόκοκκος, κολοβακτηρίδια και πολλά άλλα. Η περίπτωση επιμόλυνσης των προϊόντων δεν υφίσταται, καθώς τα προϊόντα τοποθετούνται στον ειδικό θάλαμο στην τελική τους συσκευασία κι επίσης, οποιαδήποτε ελαττωματική συσκευασία ανιχνεύεται και απορρίπτεται αυτόματα. Σε δεύτερη φάση με τη διαδικασία του Shock (σοκάρισμα) τα προϊόντα μεγάλης διάρκειας αποθήκευσης, διατηρούνται με την υψηλότερη ασφάλεια σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -18οC έως -45οC στην καρδιά του προϊόντος.

1ον Δεν χρειάζεται προσθήκη συντηρητικών για να παραμείνει κατάλληλη για κατανάλωση. (Διατηρείται στην κατάψυξη από -5 οC).

2ον Σταματάει η γήρανση του προϊόντος και έτσι το προϊόν παραμένει φρέσκο όταν αποψυχθεί

3ον Τα προϊόντα διατηρούν τις ιδιότητές τους, την φρεσκάδας τους και δεν αλλοιώνονται.

4ον Η Πρωτοποριακή καινοτομία της συσκευασίας του προϊόντος μας, μπορεί να μαγειρευτεί και μέσα σε  αυτή στους 80-90οC για 20-30 λεπτά.

Η τροφή της BARFFOOD προτείνεται από κτηνιάτρους ως πλήρης κλινική ωμή βιολογική τροφή BARF. Οι ειδικοί έχουν διαπιστώσει πως η τροφή βοηθάει στην θεραπεία γαστρεντερικών πεπτικών διαταραχών, κολίτιδα, δυσκοιλιότητα, διάρροια και εμετούς. Το σημαντικότερο είναι ότι το κατοικίδιο σας τρέφεται σωστά και τα οφέλη είναι πολλά όπως:

– Ο σκύλος σας δεν μυρίζει και τα δόντια του παραμένουν υγιή, χωρίς πέτρα. Δεν μυρίζει το δέρμα και η αναπνοή του.

– Το όριο ηλικίας του αυξάνεται.

– Ο σκύλος σας εμφανίζει λιγότερες έως και καθόλου αλλεργίες.

– Το τρίχωμά του είναι απαλό, γυαλίζει και αποφεύγονται οι δερματικές παθήσεις.

– Έχει μικρότερη παραγωγή κοπράνων.

– Αυξάνεται η μυϊκή του μάζα.

Από το 1989 και πάνω από 30 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, είμαστε δίπλα στους καλύτερους Έλληνες εκτροφείς και σε συνδυασμό με την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού και τα οφελή που παρέχει η τροφή της BARFFOOD στα κατοικίδια, μας έχουν αναδείξει με την σειρά τους ως την νούμερο ΕΝΑ εταιρία στην κατάταξη των πωλήσεων στις τροφές BARF. Πολλοί εκτροφείς όπως αναφέραμε εμπιστεύονται την τροφή μας και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει ένα ακόμη κίνητρο στο να βελτιωνόμαστε καθημερινά.

Η εταιρία BARFFOOD έχει πολυβραβευτεί σε αρκετούς διαγωνισμούς κατά καιρούς και έχει ήδη τον τίτλο:

 PET  AWARDS 2020 -2021 ΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ''ΤΡΟΦΗ B.A.R.F  ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ KAΙ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ''.
Tags:

Γράφτε ένα σχόλιο