Ποια να διαλέξετε: γρήγορη ή αργή μέθοδος.
13 Jun

Ποια να διαλέξετε: γρήγορη ή αργή μέθοδος.

  • Posted by barf_esho3
  • Εμφανίσεις 4864

Για τα περισσότερα σκυλιά, η μέθοδος ταχείας διακόπτης είναι καλύτερο να είναι γρήγορη, εύκολη και ιδανική για τα κουτάβια και για τα υγιή δραστήρια σκυλιά. 

Αν ο σκύλος σας είναι μεγάλος, έχει ευαίσθητο στομάχι ή έχει προϋπάρχον πρόβλημα με την υγεία του, τότε η μέθοδος αργής διακόπτης είναι καλύτερο για το κατοικίδιο ζώο σας. Εάν έχει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και είναι γενικά αρκετά υγιής, μπορεί να γίνει μια άμεση μετατροπή.

*Μία ημέρα νηστείας ώστε να επιτρέψει στο σώμα του να καθαρίσει από τις τοξίνες και να κάνει το κατοικίδιο ζώο σας πρόθυμο για τις επόμενες ημέρες του γεύματος.

*Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η κανονική διαδικασία αποτοξίνωσης μπορεί να προκαλέσει προσωρινά συμπτώματα εμετός ή διάρροια.

*Αυτό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ότι τρώει πάρα πολύ γρήγορα ή πιθανές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

*Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχήσετε αν αυτά τα συμπτώματα εμφανίζονται αρχικά στο πεπτικό σύστημα του κατοικίδιου ζώου σας, συνηθίζει την αλλαγή.

Αν ο σκύλος δεν έχει ξαναφάει BARF θα πρέπει για λίγες ήμερες η τροφή να βράζετε για λίγα λεπτά.

Τα σκυλιά και οι γάτες που έχουν εθιστεί στις επεξεργασμένες τροφές, μπορεί να παρουσιάσουν δυσκολίες όταν η διατροφή τους αλλάξει σε φυσική.

Δημιουργήστε ποικιλία.

Tags:

Γράφτε ένα σχόλιο