Η όλη διαδικασία έχει τα εξής πλεονεκτήματα. Με τη διαδικασία του Shock (σοκάρισμα) τα προϊόντα μεγάλης διάρκειας αποθήκευσης, διατηρούνται με την υψηλότερη ασφάλεια σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -18°C έως -45°C στην καρδιά του προϊόντος.
1ον δεν χρειάζεται προσθήκη συντηρητικών για να παραμείνει κατάλληλη για κατανάλωση. (Διατηρείται στην κατάψυξη από -2C).
2ον σταματάει η γήρανση του προϊόντος και έτσι το προϊόν παραμένει φρέσκο όταν αποψυχθεί.
3ον τα προϊόντα διατηρούν τις ιδιότητές τους, την φρεσκάδας τους και δεν αλλοιώνονται.
Γράφτε ένα σχόλιο