13 Jun

Τι κάνω για να ξεπαγώσω την τροφή;

  • Posted by barf_esho3
  • Εμφανίσεις 3308

Κάνουμε ακριβώς τις ίδιες διαδικασίες που κάνουμε για να ξεπαγώσουμε και τις δικές μας τροφές. (Απόψυξη στη συντήρηση).

...
13 Jun

Τι είναι η διαδικασία shock;

  • Posted by barf_esho3
  • Εμφανίσεις 2711

Η όλη διαδικασία έχει τα εξής πλεονεκτήματα. Με τη διαδικασία του Shock (σοκάρισμα) τα προϊόντα μεγάλης διάρκειας αποθήκευσης, διατηρούνται με την υψηλότερη ασφάλεια σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -18°C έως -45°C στην καρδιά του προϊόντος.

...
13 Jun

Συχνές ερωτήσεις για την τροφή Barf

  • Posted by barf_esho3
  • Εμφανίσεις 4678

Πόσες ήμερες μπορώ να αφήσω την τροφή στη συντήρηση;

...
Εμφάνιση 1 έως 3 από 8 (3 Σελ.)